Finland stretar emot svenska sk ”värderingar”

Även om jag noterat att även i mitt hemland Finland finns ”svenskar” som låter som extremvänstern som kräver att Finlands gränskontroll elimineras, så har mina landsmän som sitter på makten stått emot vansinnigheterna, till och med i statlig media faktiskt då och då (till skillnad från det hårt vänsteransatta SVT) Så Finland är har inte sjunkit lika lågt.

YLE, som är Finlands motsvarighet till SVT har publicerat artiklar på arabiska för att informera om att det är Finland de är i, inte saudiarabien eller hemlandet. Man försöker utbilda araberna om vad som faktiskt gäller i den för dem totalt främmande kulturen som de – valt – att fly till av ekonomiska och ibland faktiskt pga. krig som de inte vill utkämpa för att få det bättre.

I Finland anser man, tack och lov,  uppenbarligen fortfarande, trots de mörka krafter som huserar där, att det inte är svenskt ”multikulturellt” där man uppmanar invandrare från muslimska länder att fortsätta leva efter klanstrukturerna och den efterblivenhet det de facto är när det utlevs i ett civilicerat samhälle.

Själv är jag dock tveksam till att några artiklar egentligen kan bryta tusenåriga traditioner hos så många människor som aldrig sett någonting liknande. Assimileringen till moderna värderingar ska naturligtvis ställas som villkor för att öht. kunna söka asyl.

Fria Tider

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: