Nyrasister försöker kapa antirasismen

Nyrasismen föddes i USA där svarta rasaktivister började kalla sig ”rasifierade” Denna företeelse har som så mycket annat kopierats till Sverige där nyrasister som de bruna kropparna i ”Rummet” blivit omhuldade av makten (dock verkar kampviljan ha avstannat då de inte skrivit nåt där på över ett år.)

Deras känslor utgår ifrån att vita ”antirasister” inte kan vara antirasister på riktigt. Helt enkelt för att de har ickebrun färg på sin hud. Den nyrasistiska tankekonstruktionen (känslorna snarare) utgår ifrån att den människa som har vit hud i grunden inte kan förstå det bruna kroppar får utstå.

Sålunda bedriver dessa vänsteraktivister en kampanj mot vita som tror sig vara sk ”antirasister” och attackerar dem för deras vita hud så fort tillfälle ges. Senast hade vi en debatt som Tobbes medieblogg uppmärksammat. Rekommenderar en läsning här. Läs gärna hans tankar om nyrasisterna här.

Vad nyrasisterna inte låtsas om är att utan dessa vita antirasister så hade inte identitetsrörelsen haft någonting att säga till om. Genom historien så är det just vita som stått i spetsen för den antirasistiska kampen. Slaveriets avskaffande i USA hade förmodligen inte hänt då det hände om inte de väldigt vita kväkarna tittat i sin bibel och tolkat den som att alla människor oavsett ras är ”lika mycket värda”. Sedermera kom ju kommunismen med liknande tankar.

Nu försöker nyrasisterna med alla medel de har tillgängliga att kidnappa det antirasistiska arbetet genom att med illa dolt rashat förminska antirasismen. Det är förvisso inte särskilt förvånande om man förstår de kanibalistiska strukturerna som extremvänstern står för.

Annonser

2 svar to “Nyrasister försöker kapa antirasismen”

  1. Martin Says:

    Det här är inget nytt. Antirasister har alltid varit svenskhatande ”rasister”. Därför att det är mänsligt att vara etnocentrisk. Vi föds med den tendensen, det är en effekt av evolutionen och en del av människans natur. Antirasism är och förblir en lögn och en omöjlighet och ett hyckleri.

  2. Martin Says:

    Däremot har du ju rätt i att det här är en ny och skojig del av ”antirasismen” så jag tyckte artikeln var intressant läsning 🙂 Det hela är mycket fascinerande.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: