”Precis som när svenskar for till Amerikat”

Hos massinvandringsförespråkarna finns en lika komisk som bisarr föreställning om att typ all historisk invandring är ”precis som idag”. Sålunda är det inte särskilt förvånande att man ständigt hänvisar till svenskarnas flytt till Amerika.

Wolodarskis agenda-DN har en artikel om hur exakt lika det är med MENA-invandrare som med de svenska emigranterna för 100 år sen. Som exempel på denna exakt likadana situation hänvisar de till ”Amerikabreven” som svenskarna skrev till anhöriga i Sverige efter flytten.

I artikeln får vi veta att exakt likadant som svenskarna så brer dagens typ av invandrare till med lite lögner för att inte skrämma resten av de flyende i MENAs flyktingläger från att fly.

Muhammed som valt Sverige att fly till (jo flyktingarna har tydligen ett val trots allt) säger:

”– Om jag skulle säga precis som det är skulle de kanske inte komma efter. Du måste förstå, att få ha någon som påminner om vårt gamla liv i Syrien nära oss skulle betyda mer än någonting annat. Om jag berättar om tälten kanske jag skrämmer bort dem. Det är bättre att de inte vet.

Man blir sålunda inte förvånad när så många av dem känner att det första de måste göra i landet som de valt att få skydd i är att protestera och demonstrera mot att det inte är precis som hemma fast oändligt mycket lyxigare som de blivit lovade.

Dessa lögner om Sverige försökte Sverigedemokraterna mota i grind genom sin civila olydnadsaktion där de informerade redan i flyktinglägren om vad som gäller i Sverige. Vilket naturligtvis fick twittervänstern att gå bananas som vanligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: