Organiserade massövergrepp på västerländska kvinnor…

Multikulturen tar sig allt bisarrare former i Tyskland. Tydligen har hundratals män med MENA-bakgrund medvetet organiserat sig för att råna och tafsa på kvinnor (som inte bär burka eller slöja misstänker jag) Terrorism rentav?

Själv har jag aldrig hört talas om liknande omfattande organisering när det kommer till att tafsa på kvinnor, eller ens om rånare. Vad handlar detta medvetna handlande hos flera hundra MENA-män om? Att det finns många från MENA som lever kvar i sin egen kultur när det gäller synen på den fria västerländka kvinnan vet vi ju alla eftersom det är en naturlig konsekvens av multikultur, men detta är någonting nytt. Kanske säger det någonting om vilken miljö dessa män befinner sig i.

Någonstans har de känt att det är ok att göra detta. De vet att de inte riskerar särskilt mycket. De vet att de i sin egenskap av invandrare från MENA ses på med andra ögon än andra. T.ex. om Pegida-män hade fått för sig att antasta invandrarkvinnor, då är det inte svårt att lista ut hur det skulle låta i vänstertidningarna och resten av PK-samhället.

Aftonbladet DN

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: