Multikulturella experimentet ifrågasätts mer öppet idag.

Fler som noterar det multikulturella experimentets misslyckande.  En statsvetare denna gången. Vi är många som i åratal påpekat just detta att experimentet leder till segregation där grupper sluter sig till skydd för det främmande som de inte vill bli påtvingade av makten.

Vi har i åratal sett maktens svans klaga över ”white flight” där folk ogärna bor kvar i bostadsområden där det främmande tar överhanden så att de inte känner sig hemma. Folk flyttar ut och tar barnen ifrån multikulturellt konstruerade skolor för att de bryr sig om sina barn och deras framtid. Det sker alltid när det blir ”för många” som inte delar de värderingar som denna kultur frambringat.

Vad gränskontrollhatarna har svårt att förstå är att människor vill vara i de sammanhang där de trivs, inte i de som de påtvingas av en bunt med sociala ingenjörer och twittervänstern.

2016-01-07_19-27-21.png

 

 

Annonser

3 svar to “Multikulturella experimentet ifrågasätts mer öppet idag.”

 1. Blodsven Says:

  Va i helvete, börjar även delar av etablissemanget tvivla på eländet?
  Hur fan ska våra PK-arslen med Arnstad i spetsen hantera detta….

 2. Pica pica Says:

  Så återstår bara detta: Att politikerna erkänner att multikulturen som de länge försökt tvinga på oss definitivt har misslyckats. Och nu äntligen tar tag i problemen de orsakat och röjer upp efter sina misslyckade experiment. Efterlyser själv sedan många år en långsiktig planering.

 3. Kalle Says:

  Det är samma reaktion över hela världen ! Folk vill inte beblanda sig med grupper de inte känner gemenskap med. En naturlig skyddsreation !


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: