David Wood om myten om att islam och muslimer inte har någonting med islam att göra

Den som hänger med i nyheterna har noterat den näst senaste (eller är det tredje senaste?) attacken från en muslim som inte har någonting med islam att göra.

I princip det första som händer varje gång en muslim som inte har med islam att göra mördar eller försöker mörda i islams namn är att imamer inom myndigheterna förklarar för de otrogna att islam har ingenting med islam att göra.

David Wood bringar lite klarhet i detta i videon nedan. Han synliggör hycklandet på ett bra sätt när det kommer till ickemuslimsk terrorism. Om denna muslim som inte har någonting med islam att göra hade varit en vit man medlem i NRA som skjutit polisen i protest mot de hårdare vapenlagar som Obama försöker införa så skulle naturligtvis ingen av ”imamerna” förneka att han har med NRA och protester mot hårdare vapenlagar att göra.

Kommer ni ihåg den där massmördaren Breivik som så modigt mördade försvarslösa oskyldiga barn? Lyssnar ni till alla ”imamer” som förnekar att islam har med islam att göra så vet ni att han minsann visst hade med sk ”högerextremism” att göra trots att 99,99% av alla ”högerextrema” aldrig gjort en fluga förnär. Då heter det inte att massmördaren ”tolkat” högerextremismen fel utan han gjorde det som högerextremismen påstås vilja.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: