Alla män i hela världen har en ”kultur” som de delar

 

2016-01-17_10-04-24.png

Måns Vestin är nån vänsterpartist som går ut i pressen och presenterar sin kvinnohatande histora och bekanskapskrets när han tafsade på kvinnor. Detta gör han då i nån föreställning om att alla män är likadana som honom och hans vänner.

Att kvinnosynen hos extremvänstern är lite si och så känner vi till redan, men det blir lite konstigt när man tar sig själv och sina socialistiska vänner som exempel när man ska beskriva alla män. Visste du t.ex. om du inte på rak arm kan räkna upp tio (maniliga) sexuella förövare i din bekantskapskrets så beror det på att kvinnorna i din bekantskapskrets inte berättat vad de utsatts för? Vilket tyder på en ganska märklig, men ack så förutsägbar, slutledningsförmåga. Ungefär som att jag skulle försöka räkna ut hur många kvinnor i min bekantskapskrets som prostituerar sig på basis av hur många som inte berättat det för mig.

Vi får även veta att vi män har en ”kultur” av att våldta kvinnor, sk ”manskultur” eller ”patriarkal kultur”. I denna kultur är alla män delaktiga och alla kvinnor offer. Det är lite lustigt, när jag påpekar att det finns vidriga och avskyvärda kulturer i MENA så poppar det upp nån twittervänster och säger att jag är en ”kulturrasist”… eftersom det enligt såna typer existerar det ”rasism” mot kulturer.

Annonser

2 svar to “Alla män i hela världen har en ”kultur” som de delar”

  1. Hans Nilsson Says:

    Ännu en jubelidiot tillhörande PK Sverige har uttalat sig.

  2. Ratatosk Says:

    Vad dessa relativiserande mähän inte tycks förstå, är att det är en otrolig skillnad på ett ovälkommet närmande och organiserad sexuell terror. Om sedan Måns Vestin tror om sig själv att han skulle ha kunnat delta i Taharrush Gamea, säger det mer om honom än om män i allmänhet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: