Sovjets nazistiska bröder

Jag har igen tittat på dokumentären ”The Soviet Story” som i dagarna har sänts i kabel-kanalen Axess. Såg den redan för ett par år sen och skrev lite om det.

Har du inte sett den så gör det nu:

Nu när jag ser den igen så kommer problematiserande frågor upp i mitt huvud. En sådan är:

Exakt vad var skillnaden mellan Nazismen och Kommunismen och deras respektive förintelser? Sovjet gjorde nästan allt som Nazisterna gjorde (fast i mycket större skala), det enda jag inte kan se är att kommunisterna skulle ha byggt gaskamrar för att utrota sina fiender, där räckte det med svält och nackskott.

Är skillnaden att Hitler koncetrerade sig på en folkgrupp medans Stalin inte brydde sig om såna triviliateter utan mördade oskyldiga av alla sorter? Varför är inte det forna Sovjet lika hatat som det forna Tyskland? är en fråga som jagat mig länge.

Idag levande, till synes utbildade, människor till och med hyllar Stalin, vi har ju den klarast lysande lilla stalinisten Åsa Linderborg som påstår att världen ska vara tacksam för att Sovjet, efter att Hitler pissat Stalin i ögat och brutit deras överenskommelse om att dela upp europa mellan sina diktaturer som de bröder i anden de var, ”vann” kriget åt väst. Sen att det i princip var USA som var de som gav Stalin medlen att kriga låtsas man inte om. Inte heller det faktum att kommunisterna skulle knappat haft en chans om väst hade låtit Hitler strida i fred mot kommunisterna.

Faktum är väl att i princip det enda sovjet bidrog med i andra världskriget var kanonmat. Till slut orkade inte ens nassarna stå emot den flodvåg av kroppar som Stalin offrade (sovjetsoldaten hade valet att bli skjuten av tyska soldater eller NKVD). Men inget av detta skulle ha hänt om inte Hitler hade invaderat Sovjet, det var enda anledningen till att Sovjet slogs mot sina ideologiska bröder inom socialismen. Inte för att nazisterna var ”fascister” som kommunister och diverse andra relativister påstod och fortfarande idag påstår.

Annonser

5 svar to “Sovjets nazistiska bröder”

 1. Björngunnar Says:

  Hitler byggde inte heller några gaskammare, det är påhittat, holohoax.

  Sovjet styrdes av judar och Hitler avskydde deras övertagande av Tyskland men nu är Sverige ockuperat, du kanske inte märkt det?

 2. Varg i Veum Says:

  Sovjet styrdes alltså av såna dära sionistjudar? Ända till slutet eller försvann de nånstans på vägen?
  Jag undrar för Sovjet har aldrig varit särskilt välvillig till sionistisrael. Särskilt inte efter bildandet. Hur får du ihop det?

 3. Björngunnar Says:

  Jo men vi kanske borde ta en sak i taget och inte börja med slutet!?
  Revolutionen 1905 misslyckades den var finansierad av zionistjudar.
  1917 gick det bättre för dem och de mördade tsaren.
  Satte upp en hemlig polis som huvudsakligen bestog av judar.
  Det finns mycket material om detta att läsa så jag tycker inte kan ifrågasättas.
  Sovjet var med vid skapandet av Israel.
  Usa,s kontakter med Sovjet var inte bara vid själva revolutionen utan pågick hela tiden.
  Ritningar och hela fabriker skickades till Sovjet från Usa.
  Jag har själv sett en licencbyggd Dc3 i Moskva ,den stog med mycket annat med Usa-ursprung i en park som Stalin byggde efter segern mot Tyskland.
  På platsen hade funnits ett berg och det hade avsatts som ett monument över segern mot Napoleon.
  Berget skall bort beodrade Stalin och berget är borta, marken är helt platt.
  På tekniska museet har jag sett en ”sovjetisk” atombomb.
  Någre judar strök väl med i Usa för utsmugglandet av detonationsutrustningen som var för avancerad för sovjeterna.
  Hitlertyskland å sin sida samarbetade med zionistjudarna och ett fartyg gick i skytteltrafik mellan Bremen och Palestina,det som senare blev Israel.
  Judar gick på lantbrukskurser som arrangerats av nazisterna.
  Det finns massor av konspirationsteorier som att Hitler skapades av judarna, att han var en britisk agent, Makow.
  Att han byggde gaskammare ,att han gasade 6.000.000 judar.
  Ändå fanns det lika många judar efterbkriget som före, hur går det ihop.
  Och tekniken som Eile Wiesel berättar är helt löjlig.
  I sammanfattning, segraren skriver historian.
  Det var Churchill som sa det!

 4. Björngunnar Says:

  Hur ser du på uppgiften att Sovjetunionen var i färd med att angripa Europa när Hitler förekom dem.
  En Sovjetisk general skall ha sagt, vi var inställda på anfall men vi blev anfallna .
  Ärligt talat så förstår jag inte alla turer i detta spel.
  Tyskland och Sovjetunionen hade ju en icke angreppspakt när Sovjet tog den ena halvan av Polen och Tyskland den andra.
  Då förklarade de allierade krig mot Tyskland men inte Sovjet, varför inte?
  Det verkar ligga en hel hundkyrkogård begravd här!
  På Sovjetsidan var i stort sett alla judar utom Molotov som fick jobbet för att tyskarna skulle kunna förhandla med en goy.
  Massakern i Katyn i Vitryssland utfördes av Sovjet men skylldes på nazister.
  Det är nu allmänt accepterat att det var Beria, en jude, som ansvarade för utförandet.

 5. Varg i Veum Says:

  Att Sovjet och Tyskland delade upp Europa mellan sig är välkänt. Sovjet tog ju Baltiska staterna, halva Polen och försökte ta Finland innan Tyskland anföll. Och ja, Katyn var helt och hållet kommunisternas verk. Och kommunisterna stod och såg på när Tyskland anföll Polen (lät tyskarna göra jobbet så att de kunde glida in på en räkmacka helt enkelt)

  Och nej, den fria världen gjorde inte mycket, harklade lite i FN för syns skull var allt de lyckades åstadkomma. Det hindrade inte jänkarna att utrusta Sovjeterna samtidigt som de ”fördömde” attacken mot Finland. Churchill påstods vara beredd att skicka trupper till Finland men fick aldrig någon officiell begäran från Finland. Mycket beroende på att Churchills agenda inte var att rädda Finland utan för att säkra skandinavien. Detta är nu lite kontroversiella uppgifter som inte erkänns av många historiker då källdokumenten inte är funna, men en bok (Finland i Stormens Öga av Erkki Hautamäki som rekommenderas starkt)) jag läst av en finsk krigsveteran som berättar om det som Mannerheim av sovjetpolitiska skäl inte kunde ta med i sin biografi hävdar att Tysklands totalt överraskande anfall mot Danmark och Norge handlade om att förekomma Churchill.

  Anledningen till att Churchill såg mellan fingrarna på Stalins agerande handlade om jag förstått det rätt mycket om att Churchill var helt inriktad, närmast fanatiskt, att med alla medel krossa Tyskland, då betydde inte Sovjets invasioner mycket för honom. Han ville ha Sovjet som allierad och därmed kom kommunisterna undan med det mesta. I slutet av kriget och framförallt efter var dock Churchill lika kommunist- ”fobisk” som vilken normal människa som helst. Men då var det jänkarna som ”skyddade” Sovjet mot honom.

  Om nu alla var judar så säger det inte så mycket egentligen. Typ alla amerikanska makthavare var och är vita män och säger inte så mycket om den gemensamt överenskomna konspirationen som alla vita män påstås stå för. Om man nu inte kommer med några bevis, eller ens någorlunda trovärdiga hypoteser om hur det var tänkt att Sovjets skapande skulle gynna sionismen och dess agenda om att ta Israel. Sovjet och dess judeledare flyttade inte två strån i kors för att hjälpa till att bilda Israel eller gynna sionismen på något sätt, tvärtom var judehatet stort hos maktsfären i Sovjet, förutom i de fall det gynnade Sovjetsystemet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: