Medborgargarden, dags att kväsa dem i sin linda

Som bekant har unga män som beskrivs som ”nazister” eller ”fotbollshuliganer” beslutat att ta lagen i egna händer då de upplever att staten inte kan skydda sig och sin befolkning mot det som många upplever en ”invasion” av bl.a. nordafrikanska kriminella ungdomar eller ensamkommande unga män.

Om makten satte örat mot marken så skulle de höra hur det mullrade. Dessa ”medborgargarden” är ett symptom på statens maktlöshet inför den situation som de med öppna ögon gett sig in i (jag vägrar att tro att individerna som besitter makten är ointelligenta, de har snarare en agenda) men kapitalt misslyckats att förutse.

Problemet med svenska regeringars maktlöshet inför konkret verklighet kommer att leda till att det kommer att bildas fler och fler ”medborgargarden” i takt med att makten ignorerar den växande opinionen mot massinvandringspolitiken och det multikulturella experimentet. Gör de ingenting adekvat, dvs minskar invandringen från MENA kraftigt för lång tid framöver, så kommer dessa gäng att permanentas och vi kommer att närma oss en situation där våldet och brottsligheten trappas upp, ungefär så som gängen har vuxit sig starka och permanentats i USA och Storbritannien.

Så småningom kommer de redan kriminella invandrargängen att börja växa och ”försvara sig” och de sina mot ”medborgargardena” och de kommer att få stöd från de sina, precis som ”medborgargarden” kommer att få från de sina. Och vips så har den, i spåren av experimentet, lätt förutsägbara splittringen i samhället förvärrats.

När det väl har hänt är det försent för makten att åtgärda problemet med annat än en polisstat där polisen skyddar de välbeställda mest och offren för deras politik får klara sig själva.

Annonser
Publicerat i kontrarasism. 1 Comment »

Ett svar to “Medborgargarden, dags att kväsa dem i sin linda”

  1. Pica pica Says:

    Vi är många som sett detta komma. Ju mer vi blivit berikade av mångkulturen. Våra barn har blivit mobbade, rånade och i värsta fall våldtagna. Våra gamla mister sin rätt till äldreboende när de inte orkar längre. Kostnader för läkarbesök och medicin rusar i höjden (medan invandrarna får det gratis).

    Nu senast skrev man om ett gäng polacker som hotat ett asylboende men de skrev inte att de där boende hade varit på en polsk kvinna. Jag känner många invandrare som bott här länge. De kom som arbetskraft till våra industrier. De flesta kom från Finland, Italien och Grekland fick klara sig själva från dag ett, jobbade bra och klagade inte. Många av dessa fattar inte hur Sveriges politiker kan behandla sitt folk så orättvist till förmån för MENA-folk som på studs vill ha allt som de rikaste svenskarna har utan att jobba för det. Flera av dessa nu helt assimilerade svenskar skulle gärna ställa upp i medborgargarden för sitt nya hemland.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: