Varg i Veum = Gammelmedias skräck…

Lite bloggaronani.

Tidigare har vänstertidningen Aftonbladets Anders Lindberg uttryckt sin skräck för bloggaren ”Varg i Veum” (eller Peter Sune Person som jag heter på Facebook då FB tror att man är ärligare bara för att man skriver ett namn istället för ett nick) genom att nån facebookhabrovinkel gjort så att jag inte kan följa honom, inte vara ”vän” utan ”följa”, eftersom mina kommentarer synliggör hans hyckleri.

Upptäckte idag att Metro, som stängt sina kommentarsfält för att folk var kritiska, gjort samma sak.
Det är då man vet att man gör skillnad i debatten när makthavare uppmärksammar och blockar en från att ifrågasätta. Den som följt mig vet att jag inte kommenterar som en del hjärnbefriade ”sverigevänner” utan synliggör hycklandet på ett ironiskt sätt. Det är naturligtvis jättejobbigt för såna som Anders Lindberg på Aftonbladet som tycks sakna självförtroende, rentav sakna tro på sina egen propaganda? och numera även Metro.

Det är inte utan att man känner sig som stolt över att de tusentals timmar jag spenderat på att problematisera normen och makthavare inte är bortkastade.
Jag har naturligtvis flera facebook och twitterkonton så man undrar ju hur det står till med denna typen av människors fobi mot ifrågasättanden…

Denna skärmdump är från ett av mina andra konton.

gilla metro 1.png

Denna skärmdump är tagen med mitt nick ”peter sune person” föredetta ”Varg i Veum” efter att FB blockat mig från att använda det namnet.

metro 2.png

Det är förvisso inte förvånande att jag blir blockad, för vem vill få sitt hycklande synliggjort? Men tror de verkligen att det hjälper att identifiera sig själv som en struts? (fakta är förvisso att naturliga strutsar inte ens stoppar sina huvuden i sanden, sånt beteende är förbehållet människor som gått på myten om att ifall man inte låtsas om någonting så existerar det inte)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: