Vänsterns hycklande synliggörs -igen…

Det börjar bli lite tröttsamt egentligen att så ofta upprepa sig, men vafan, denna blogg är till för att häckla makten – dvs. twittervänstern.

Idag skriver Anna Dahlberg en krönika om vänsterns sedvanliga och sorgligt förutsägbara hycklande. Denna gång om hatet mot att försöka ordna upp spåren efter den vansinniga massinvandringspolitiken och det multikulturella experimentet. För att ens i teorin ha en chans att fortsätta med massinvandringspolitiken så måste den ”svenska modellen” förändras för att kunna anpassa Sverige till den irrationella massinvandringspolitiken.

Den svenska modellen skapade strax efter andra världskrigets slut. Teorierna som den bygger på hade inte en tanke på att framtida politiker skulle börja med massinvandringspolitik, den var ämnad för dem som bidrog till den.

Hycklandet då?

Jo, kommer ni ihåg när twittervänstern gick bananas när folk föreslog att de själva skulle visa sin solidaritet istället för att tvinga den på andra genom att öppna sina egna hem för flyktingar? Då var tongångarna annorlunda mot idag när seriösa debattörer föreslår att ge invandrare från MENA en chans att integreras som omväxling genom att erbjuda dem arbeten som de klarar av och ge arbetsgivare incitament att anställa dem istället för ”vita” som ändå har den sk ”makten” i tramset om ”maktanalys” genom att sänka minimilönerna för vissa simpla jobb som vem som helst klarar av.

Nu låter twittervänstern så här mot såna som försöker reda upp effekterna av massinvandringspolitiken:

”Hur mycket har du själv i lön”? ”Sänk din egen lön först”

 

Annonser

3 svar to “Vänsterns hycklande synliggörs -igen…”

 1. Kalle Says:

  Jag är tacksam över att ha fått växa upp i Sverige under efterkrigstiden och först i mogen ålder ha mötts av vänsterns experiment med multikulti. Undviker den så mkt som möjligt och möter det oundvikliga med stolthet att vara svensk. Sen får AB och andra förakta mig hur mkt det vill. Rör mig inte !

 2. Anna Says:

  Kära nån! Spelar ingen roll om de sänker ingångslönerna till hälften så finns det inget seriöst företag i detta land som skulle betala den anda halvan för en analfabet från Afrika som absolut inte kan tillföra något till företaget.
  Det kan utöka RUT till till de spyr men jag släpper ändå ingen jag litar på in i min lägenhet. Hur kan de tro att alla andra skulle göra det? De flesta arbeten i folks hem sker via kontakter som kan ge goda referenser. De andra brukar oftast bli så totalt grundlurade.
  Se bara på alla ”asfaltsläggare”, ”takgengörare” och ”plattsättare”.
  Dags att förändra all urusel statistik till vad det är:
  Avlönade arbeten som genererar skatteintäkter.
  Arbeten som är mer eller mindre skattefinansierade. Så kallad Sysselsättning.
  Resten.
  Hur i helsike tror de fett avlönade politikerna att vi i längden kommer att acceptera deras löner och feta pensionsavtal, samtidigt som vi har flest fattigpensionärer inom EU, att vi ska fortsätta betala de skatter för invällande ekonomiska migranter som vi tvingas göra?
  Om jag förstått allt rätt så kan en person som kommer hit och inte betalat en krona skatt få rund 20000 varje månad utan att göra ett skit.
  Vänd på det hela och ge de som skapat detta land den stora delen. Det som lever som fattigpensionärer. Ge dem den pension de förtjänar. De andra får ta det som blir över.
  Det bästa vore ändå att politiker har samma villkor som resten av befolkningen. Allt räknas på samma sätt som oss andra. I mina ögon är andra självbestämda ersättningar ren korruption.
  Funderar vidare men nu sova. 🙂

 3. Kalle Says:

  Den vansinniga massinvandringpolitiken och det multikulturella experimentet lär få fortgå till 2018. Då som först har vi chansen att återgå till den trygga svenska modellen. Vi vet i alla fall vilka som är skyldiga till landets förfall.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: