Vad är det för fel på etniskt svenska rektorer?

Rektorer i svenska skolor är bisarra typer. Får de plötsligt inte för sig att traditionen med kyrkan ska avslutas för att de själva lider av äkta islamofobi när de tror att muslimer blir kränkta så får de för sig att invandrarelever från en viss del av världen inte behöver ”straffas” så hårt för att de är invandrare och inte förstår att flickor  faktiskt inte är ok att ofreda sexuellt.

2016-02-24_18-35-08.png

Annonser

3 svar to “Vad är det för fel på etniskt svenska rektorer?”

 1. Kalle Says:

  Inget av ovanstående hände någonsin då jag gick i skolan. Dessa problem är skapade av olika regeringar som blint lytt vänsterns diktat. Även om vänstern inte sitter i reg så styr den landet sedan många år.

 2. Pica pica Says:

  Om de där eleverna kan bevisa att det är fullt normalt att tjejer och killar har gemensamma omklädesrum i sina hemländer så kan jag förstå – annars är det lögner som vanligt.

 3. majornsblogg Says:

  Ett av skälen att starkt begränsa invandringen. Detta skall inte svenska flickor behöva stå ut med. Förrövarna skrattar säkert bara åt bestraffningen och deras föräldrar skyller helt och hållet på flickorna. En kulturkrock kan knappast beskrivas tydligare !

  Skickat från min iPad


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: