Parasiterna på samhällskroppen

Satt och tittade på Uppdrag Granskning som tittat närmare på det flyktingindustreilla geschäftet som människor vars pengar med hot om våld beslagtagits bekostar med miljarder varje år.

I fokus var parasitföretaget Kulthammar som förmodligen inte är något undantag. Dessa lever på gratis arbetskraft och håvar in skattebetalarnas pengar. De skattefinansierade människorna i arbetsförmedlingen förmedlar glatt slavarbetare åt företag som sparkar folk när de måste börja betala från de pengar som skattebetalarna tvingas betala dessa parasiter på samhällskroppen.

Kulthammar sparkade sin underentreprenör efter att de enligt Kulthammar misskött uppdraget. Men att ta över personal som inte längre var praktikanter  kom inte på fråga, förmodligen för att de skulle tära på vinster till Leif-Ivan som tillbringar sin skattefinansierade vinter i Florida, och hade kontakter med arbetsförmedlingen som kunde leverera gratis arbetskraft 30 mil därifrån inom ett dygn.

Men egentligen är dessa personer som Ivan och chefen i företaget bara de förtusägbara spyflugor som flockas vid en rutten och stinkande massinvandringspolitik som endast bygger på irrationella känslor. Cheferna på olika myndigheter är maktens kreatur som bara gör som massinvandringspolitikerna bestämmer, till varje pris för att klara den vansinniga massinvandringspolitiken som politiker med  skräck för twittervänstern beordrar fram under floskler som ”medmänsklighet” och ”ansvar”. Sen att dessa politiker vill glänsa med sin inbillade gloria internationellt så att de kan peka finger åt andra politiker som har mer pragmatisk syn och större lyhördhet inför verkligheten är en annan faktor..

Tvi vale…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: