De förutsägbara konsekvenserna av det multikulturella experimentet

En småsorglig dokumentär om den lätt förutsägbara konsekvensen av påtvingade experimentet multikultur. Ett synliggörande av fenomenet ”white flight” och hur man fenomenalt effektivt eroderar det kitt som håller ett samhälle samman och tvingar fram segregation. Det tragiska är att detta är så himla enkelt att förutse, även för en som inte är antropolog. Det är ren logik.

Eftersom dessa konsekvenser varit så enkla att förutse så är det inte så ologiskt eller långsökt att fundera på huruvida det är meningen att dessa faktiskt vill att samhället ska se ut som det gör,  de visste hur samhället skulle bli när man började experimentet. Att man är medveten om att denna erodering av det västerländska samhället är planerat enligt principen ”man kan inte skapa en omelett utan att knäcka några ägg”. För jag kan som sagt inte föreställa mig att man är så naiv, dum i huvudet rent ut sagt, att man tror att samhället skulle utvecklats annorlunda.

Men, jag kan ju ha fel…

*edit* Tyvärr har användaren tagit bort klippet till den brittiska dokumentären och jag hittar inte den någon annanstans.

2 svar to “De förutsägbara konsekvenserna av det multikulturella experimentet”

  1. Navigare Says:

    ”Det här videoklippet har tagits bort av användaren”.
    Har du någon annan länk?

  2. Varg i Veum Says:

    Tyvärr hittar jag ingen annan länk. Den var från Storbritannien, men om man söker på ”white flight” så får man liknande filmer.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: