Är det verkligen så smart att använda ens egen syn på kvinnor som måttstock?

Patrik är en popskribent på socialistiska Aftonbladet som strävar efter ”mångfald” enligt deras förenklade definition. Hen har en krönika där hen använder sina personliga erfarenheter som mall för hur alla män och pojkar är.

Jag är nu förvisso lite mer äldre och erfaren än Patrik så jag har en lite mer vidare horisont som jag baserar mina erfarneheter på, så av naturen så blir min iaktagelser radikalt annorlunda mot Patriks.

Jag var ung på 1970-talet, så ung som jag tolkar att Patrik hänvisar till i sina erfarenheter på sin egen syn på det täcka könet. Jag kan inte påstå att vi som unga pojkar gick och såg på jämnåriga flickor som horor så som han och hans vänner gjorde.

Tvärtom är min erfarenhet att vi inget annat önskade än att vara älskade av de flickor vi inte kunde få. Vi gick inte omkring och tyckte att de var horor som man skulle tafsa på (man visste liksom att det inte ledde till det sex som man hoppades på)

Patrik må väl förlåtas då denne endast har sina egna erfarenheter att relatera till, men att så fördomsfullt tro att alla pojkar var som han är lite väl megalomaniskt, eller nåt? Varför i hela fridens namn tror man att man själv är världens centrum?

Annonser

4 svar to “Är det verkligen så smart att använda ens egen syn på kvinnor som måttstock?”

 1. Argus Says:

  Jag antar, i brist på länkar eller referenser, att denne Patrik är Patrik Lundberg. Jag har full förståelse att en 33-årig ”man” som ser ur som underårig med en minst sagt avvikande utseende har svårt att attrahera kvinnor. Vilken kvinna vill bli eller känna sig som pedofil?

  I mångt och mycket är det svenska kvinnors dubbelmoral, eller snarare indoktrinering, som fört oss hit. Att ett inte obetydande antal män i min bekantskapskrets föredragit kvinnor från bortre Orienten ser jag bara som kulturmarxisternas femton minuter av berömmelse. Svenska kvinnor kommer i sinom tid att upptäcka att den, på ytan, tråkiga mannen i det långa loppet övertrumfar mer ”spännande” män som vars enda mål är att lägra dem.

  Med det sagt måste vi starta återresan till ett jämlikt och balanserat samhälle där både kvinnor och män får leva i balans mellan sina naturliga instinkter och det moderna samhällets krav.

 2. Joy Says:

  Underbart att höra en man som har en bra syn på relationer, ett blogginlägg som känns tryggt!

  Vad tidningsskribenten hänger sig åt privat är obehagligt att få veta. Stackars kvinnor i dennes omgivning. Det är verkligen sjukt att vräka ur sig sitt kvinnoförakt öppet i en tidning, megalomani är nog hans minsta problem!

 3. Varg i Veum Says:

  Ber om ursäkt, glömde länken totalt http://inteensam.story.aftonbladet.se/chapter/patrik/

 4. majornsblogg Says:

  Det tycks vara ett gemensamt drag hos unga men brinnande socialister .

  Skickat från min iPhone


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: