En asylants klagan

Ahmad är en ”analytiker” från Syrien som passerat genom hela Europa utan att hitta ett endaste land som tog emot flyktingar, enligt egen utsago. Därför valde han Sverige. För han hade hört att Sverige är tydligen det enda landet i hela europa och världen som ”tror på” mänskliga rättigheter.

Han menar på att flyktingars situation i Sverige är ”omänskliga”. Det är naturligtvis en analys som får stå för ”analytikern” Ahmad. Relativt sett är flyktingars situation oändligt mycket bättre i Sverige än någon annanstans i världen, för annars hade ju alla flyktingar från MENA naturligtvis sökt sig dit. Antalet flyktingar som tar sig till ett land med alla medel de kan är en ganska bra värdemätare på hur mänskligt det är. Om nu Sverige var så omänskligt som han och twittervänstern påstår så skulle naturligtvis alla flyktingar och ”flyktingar” från MENA som tar sig till Sverige inte ta sig till Sverige. Så att det skulle vara ”omänskligt” är naturligtvis bara trams.

Men visst har han en poäng i att det inte är helt optimalt mottagande. Och detta beror naturligtvis inte på någonting annat än förd massinvandringspolitik. Det är så här det blir när man tar emot fler än man klarar av. Att vuxna människor nu gnäller om det är bara pinsamt och barnsligt. Det har alltid varit lätt förutsägbart vad massinvandringspolitik leder till.

Sossarna har tagit några steg för att stävja hotet som kom med den senaste, förmodligen av Turkiet sanktionerade, invandrartsunamin. Turkiet vill ju som bekant desperat och till vilket pris som helst infiltrera EU. Och det är hedersamt av sossarna,även om det var under galgen. Men makten har naturligtvis inga avsikter att sluta med massinvandringspolitiken. Vilket vi ska komma ihåg vid nästa val.

Publicerat i kontrarasism. 1 Comment »

Ett svar to “En asylants klagan”

  1. Anna Says:

    Förlåt! Råkade trycka på fel tumme! Ska naturligtvis vara en stor tumme upp!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: