Operation ”Northen Thunder” chans till nytt världskrig på G?

Gammelmedia har mig veterligen inte rapporterat om islamistiska länders ”övning” i norra Saudiarabien: ”Northern Thunder” där länder som Saudiarabien, Pakistan och allt vad galna muslimska länder nu heter håller på och samlar ihop en förmodligen invasionsarmé riktad mot Syrien.

Förvånansvärt svårt att hitta info om denna upprustning i västlig gammelmedia (och då har jag sökt med andra motorer än google) man hittar mest info om detta i alternativ media. Men även i propagandakanaler som RT och Sputnik News. Jag vet nu att allt som står på internet inte är sant så jag har försökt hitta sk ”trovärdiga” källor som västlig gammelmedia men har inte lyckats.

2016-02-21_09-56-06.png

Läs mer här.

Natomedlemmen och landet som illa dolda mörkermän, däribland svenskar, inom EU vill ha med i EU; Turkiet lär förmodligen ansluta sig till den mer eller mindre officiellt då de redan sedan länge hjälpt islamiska staten genom att bomba islamiska statens fiender kurderna sönder och samman och gett islamistter en fri korridor genom Turkiet för pendlande orcher i islamiska staten. Och detta land, som ju är med och skapar flyktingar, ska då få minst 30 miljarder euro av EUs politiker för att till synes förhindra att flyktingar tar sig till EU. Nu förstår man lite bättre varifrån planen med den organiserade tsunamin av flyktingar förra året förmodligen kom. Turkiet har EU i ett skruvstäd och kan diktera EU i flyktingfrågan.

Ryssarna kommer naturligtvis inte att stillatigande sitta och titta på vilket ger Obama den förevändning han väntat på (den misslyckade ”röda linjen” islamisters gasattack funkade ju inte eftersom inte många seriösa bedömmare trodde på den lägliga attacken)

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: