Facket håller på med ”bötning”

Syndikalisterna, vars extremkommunistiska ideologi inspirerade Mussolini, anser att företag som är satta under utpressning av dem och som tillkallar polisen när facket hindrar deras verksamhet ska straffas för detta kränkande tilltag med 10 000kr direkt i fickan på facket. De har tydligen studerat den i förorterna lukrativa företeelsen ”bötning” Syndikalisterna anser att de ska få hålla på med sina trakasserier utan att polisen lägger sig i.

Det senaste offret är det anrika Berns i Stockholm.

Politiskt inkorrekt med SVT-video Aftonbladet

Newsglobe DN Syndikalisterna

5 svar to “Facket håller på med ”bötning””

  1. Jösses vad pantat sagt Says:

    ”syndikalisterna, vars extremkommunistiska ideologi inspirerade Mussolini”

    Jeebus, det här är så ignorant att jag får ont i hjärnan. Det här är så fel, så jävla fel att jag har svårt att tro att någon kan tolka historien på det sättet.

    Jag misstänker att du medvetet lägger dig på samma nivå som dina potentiellt sympatiserande läsare befinner sig på… Jag vägrar tro att någon som uppenbarligen kan läsa och skriva kan vara så ofattbart dum.

    Innan du refererar till någon nazistrevisionists version av historien vill jag även att du frågar dig vad dagens (presens) svenska fack har att göra med 30 och 40-talets ”extremsyndikalister”. Hmmm? What’s that? Nothing? Yeah that’s right, NO-THING.

  2. Varg i Veum Says:

    Faktum är att jag lägger mig medvetet på samma nivå i debatten som ni i vänstern som hela tiden sprider er nazistfobi omkring er i tid och otid. Jag är glad att du noterar det. Det är liksom meningen att du ska reagera på det.

    Fakta är att Mussolini var medlem i den delen av syndikalismen som stod för nationella värden innan han bildade sitt öppet fascistiska parti. Om du kallar historiker för nazistrevisionister så förstår jag att du har ont i din hjärna. Hela mänskliga historien måste vara någonting väldigt obegripligt för dig.

    Är det den gamla vanliga vänsterreaktionen med ryggmärgen där tankar inte passerar hjärnan som gjorde att du inte kommer med vettiga argument och istället har åsikter om min intelligens?

    Om jag nu är så dum, känner inte du att det bästa vore att utbilda mig i det som är rätt?

  3. Rutger Hauer Says:

    Haha, vilken post. du känner till arbetsmarknaden? Har du hört talas om att köpa ut folk som sparkats otillbörligt? det händer hela tiden! Skillnaden här är att Berns vägrar förhandla, och därför har SAC utlyst åtgärder – helt i sin ordning.

  4. varjager Says:

    Så ringa hem och hota familjer är vardag i förhandlingar?

  5. the mrza Says:

    Mussolinis parti inspirerades av syndikalismen och socialismen men inte ideologiskt! Retoriskt, vad jag förstår. Läs om t ex Georges Sorel


Lämna en kommentar