När kommer Arnstad att falla i glömska?

De som hängt med i debatten det senaste decenniet torde ha noterat att sen jättebabyn Reinfeldts despotiska hämd på sitt eget parti (ni vet den där om att svenskarna måste öppna sina plånböcker ännu mer för att klara av en ännu större massinvandring) efter den för honom personligen så bittra valförlusten så har gammelmedia, diverse proffstyckare och till och med miljöpartister kommit till insikt om islamister och det sjuka i massinvandringspolitiken.

Detta var någonting jag aldrig trodde skulle hända egentligen. Jag noterade det först med Ann-Charlotte Marteus respektingivande helomvändning där hon erkände att hon var ett av den svenska åsiktskorridorens fundament.

I dagarna har den alltid så intelligente Arnstad gjort det enda han kan; fläska på med sin irrationella nazifobi. Ta den här godingen till exempel:

2016-04-23_09-49-03.png

Nu har ju snubben länge varit irrationell och konstig men på senare tid verkar det ha eskalerat där han riktigt anstränger sig för att hitta nazikopplingar överallt, oavsett hur långsökt det ter sig för en människa som kan tänka själv. Förmodligen beror det på att han också noterat att debattklimatet lyckats lösgöra sig från det ensidiga stigmatiserandet och fler röster vågar öppet ha en avvikande mening. Det positiva är att till och med folk som inte är ”nazister” reagerar på hans tilltagande irrationalitet. Jag förutspår att denna människa snart kommer att tappa sin status som gammelmedias och politikernas gunstling. Det är helt enkelt inte seriöst att lyfta fram honom som nån slags ”expert” på någonting, som de gjort hittills.

Är det fler än jag förresten som noterat hans egen nazistiska koppling? Den historiskt kunnige känner ju till koncentrationslägret ARNSTADT!

Se där, en ”antifascistisk” analys som fler än twittervänstern och Arnstadt kan göra 😉

3 svar to “När kommer Arnstad att falla i glömska?”

 1. pllay Says:

  Nej, Arnstad kommer inte att erhålla förmånen av glömska.
  Hans idiotiska uttalanden, hans självgodhet, hans kategoriska fördömanden av människor och händelser han inte begriper, hans misslyckade studier, hans fusk som forskare, hela personen är ett narcissistiskt porträtt av ett misslyckandes ego.
  Han kommer inte välsignas med glömskans dunkel, nej, han kommer för långa tider bli själva symbolen för en misslyckad politiks självutnämnda papegoja, den som utan att förstå bättre ständigt upprepar de fraser den lärt sig, fascist, fascist, fascist.
  Det riktigt skrämmande och remarkabla är att detta intelligentians kronvrak haft inflytande över Sveriges politik och ledning!
  Sverige har sedan FR tillträdde visat sig vara västvärldens mest omoraliska och självförstörande statsmakt, och bakom denna har den svenska enfaldens motsvarigheten till The Black Adder agerat till landets förfång.
  Nej Arnstad glöms inte, han är tillsammans med FR vår motsvarighet till Herostratius.
  Barnet som då det inte får leka med de andra barnen bränner ned skolan.
  Att göra en Arnstad är att göra en Bosse Ringholm eller en enfaldig Bagdad Bob.

 2. satiriken Says:

  När bloggar som denna slutar publicera hans twitter

 3. Varg i Veum Says:

  Till synes har du en poäng med din smått roliga oneliner, men om du hade förstått innebörden i texten så hade du kommit fram till slutsatsen att det är inte ”bloggar som denna” som anlitar byfånen som ”expert”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: