Du är en fåntratt Reinfeldt!

Barnsligare argumentation får man ju leta efter. Fredde anklagar sossarna för att rösta med SD. Att Mona Sahlin ”lovade” att aldrig, aldrig, aldrig låta SD få inflytande var ju från början lika mycket värt som det som katter lämnar kvar i sandlådan efter att de uträttat sina behov. Hon hade inte makten att lova det eftersom hon omöjligen kunde uppfylla löftet. Det var bara en massa skitsnack för att elda på de närmast sörjande. (Men jag skulle inte bli förvånad ifall det fanns stollar som trodde på det)

Detta vet ju naturligtvis Fredde, han är ju politiker själv. Men  att fortsätta med dessa barnsligheter blir ju bara löjligt. Väx upp Fredrik! Du leder faktiskt ett helt jävla land! Man kan ju bli mörkrädd för mindre när vuxna människor beter sig så.

SvD DN

9 svar to “Du är en fåntratt Reinfeldt!”

  1. Esbjörn Says:

    Reinfeldt är som ett litet barn!

  2. Stefan A Says:

    Reinfeldt är en dubbelfåntratt, begär att sossarna ska rösta mot sin egna förslag och med moderaterna, bara för att SD inte skulle få något inflytande…tycker att SD ska ”stänga M ute” som det brukar heta om SD….

  3. pauwi Says:

    Reinfeldt och Mona unisont tjattrande om att inte ta i med tång…
    Lågt och intelligensbefriat så det bräker om det.

    Verkligheten kommer att korrigera tokerierna.

  4. svenskasvensson Says:

    Ja Fredrik framstår mer som ett skämt.

    http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  5. jonas Says:

    Bra skrivet. Ja vi får verkligen tacka högre makter att vi lever i fredstid – vår ledare är inte ens mogen att leda landet i detta läge!

  6. janne Says:

    Fega Fredrik är en liten fjant.

  7. maminka Says:

    Reinfeldt är inte bara en liten fjant, manipulerande, dubbelspelande, maktlysen och farlig för landet på alla sätt. Han hyser en riktigt hat mot allt som är svenskt, måste bero på kopplingen till anfäders rötter på sin farfars farfars sida. Konstigt att han kan agera så fientligt mot landet, när han har 3 barn födda här i Sverige.

  8. blomrabatten Says:

    Ni som kommenterat här är lika inteligentbefriade som Fredrik R
    han leder en minoritet och borde prata i hop sih med s inget annat duger i detta läget.

  9. Olli Rein Says:

    Blomsterrabatten, jag undrar om du inte själv ligger närmast till att kallas intelligensbefriad. Det du föreslår är ju inte ens demokratiskt.


Lämna en kommentar