”Illegala invandrare ska ha rätt att rösta i Sverige”

Inte helt oväntat kommer det nu ideér om att illegala invandrare ska få rösta i svenska val. Det är en naturlig följd av att man accepterar och förespråkar illegal invandring och vidöppna gränser i Sverige. Ledaren för DN använder argumentet att eftersom även brottslingar som illegala invandrare har att förhålla sig till lagar och regler.

Ja, stollen säger faktiskt det, läs det igen:

….att illegala invandrare har att förhålla sig till lagar och regler

Ja, alla utom en då? Den kan de ju uppenbarligen skita högaktingsfullt i, med uppmuntran från sk ”medmänskliga” som har åsiktsmakten. Förvisso är ju det ett sätt att ”förhålla sig” men att de ska få rösta att de inte är illegala och att alla som vill kan när som helst och hur som helst få komma till sverige och dränera välfärden. För det är det det handlar om då det inte är raketforskare som kommer illegalt och det finns bara så många lågkvalificerade jobb. De illegala invandrarna ska då tydligen ha åsikter om konsumsionsskatter, utbildning och bostadsbyggande. Undrar vilken lag alla andra får välja att skita i utan konsekvenser?

Jag förstår inte egentligen varför jag är så förvånad över att någon kan tänka i dessa banor i Sverige. Kanske handlar det om att komma med så absurda ideér som möjligt så ”accepteras” absurda ideér som inte är lika absurda?

3 svar to “”Illegala invandrare ska ha rätt att rösta i Sverige””

  1. T.R Says:

    Sverige blir mer och mer bisarrt för varje timme som går.Snart räcker det väl att man turistar i Sverige så skall man få rösträtt, för att turister har att förhålla sig till lagar och regler.

  2. Varjager Says:

    Lägg märke till att den inte är signerad heller.

  3. T.R Says:

    Samma tidning som beklagar sig över att Avpixlat inte har någon ansvarig utgivare.


Lämna en kommentar