Konspirationsteori vs konspirationsteori, intelligent?

En docent i filosofi skriver i SvD att väljarna måste påminnas om hur rasistiska Sverigedemokraterna är, och sen drar han till med att om vi inte ser upp så kommer barn och ungdomar ”i förlängningen” att bli slaktade precis som i Norge. Är det så intelligent att möta det man kallar en konspirationsteori med en konspirationsteori?

Han tror inte att de som röstade på Sverigedemokraterna är rasister, de har bara inte läst partiprogrammet och på så sätt blivit lurade. Snacka om att segla uppe i molnen med fina filosofititeln.. Säkert är det så att många proteströstade på SD, men hur kan en som tydligen har utbildning tro att genom att göra SD till martyrer (de behöver inte ens anstränga sig) får de som röstade att rösta ”rätt”?

Grundtanken i mitt förslag är att gång på gång på gång påminna om partiets rasistiska bakgrund och ideologi. Det ska vara omöjligt att som väljare inte påminnas om vad SD verkligen tycker och skriver i sitt principprogram.

Ovanstående citat är hans svar på hur man behandlar Sverigedemokraterna (nu när det är förbjudet att skjuta oliktänkare? ). Han kan inte ha följt media särskilt mycket. Tror han på allvar att han är originell med denna genialiska plan att hjärntvätta folk? Det har ju för bövelen skett från dag 1! Vad har man åstadkommit att mer eller mindre hysteriskt stå och skrika på ett symptom?

För övrigt anser jag att filosofen här är en stolle som rider på den nazifobiska vågen.

SvD

2 svar to “Konspirationsteori vs konspirationsteori, intelligent?”

  1. Blodsven Says:

    Docentjäveln är bara en i mängden av skatteavlönade pajaser som vet vad som är lönsamt att säga. Verkligheten har fanskapet ändå inte en susning om. Hade skithögen dessutom bemödat sig att påtala sjuk-klöverns bruna förflutna före och efter kriget, så hade han åtminstone haft någon form av trovärdighet. Som sagt, han vet så in i helvetes väl vilka uppdragsgivarna tillåter denne fåntratt att mobba….

  2. oskar Says:

    Har man bara fotografiskt minne så kan man läsa in vilka betyg som helst o skaffa fina titlar


Lämna en kommentar